• image
  Jer je svaki život bitan!
  Privatni poliklinički centar
  BIOHEM Sarajevo
 • image
  Poliklinika BIOHEM!
  Pružamo najbolju zdravstvenu zaštitu zasnovanu na najboljoj kliničkoj praksi i humanosti
 • image
  Naš tim čini
  visokoprofiliran kadar, eminentni stručnjaci u svojim oblastima.

MISIJA

Misija poliklinike je koncipirana da zadovolji dostupačnost, zahvaljujući svojim punktovima. Radimo po svim pravilima Dobre prakse i tu smo da udovoljimo svim Vašim zdravstvenim potrebama, od prevencije do liječenja.

Više

Radno Vrijeme

Stranica je još uvijek u pripremi, uskoro više informacija!

 • Ponedeljak - Petak
  8:00h do 15:00h
 • Subota
  Ne radimo
 • Nedelja
  Ne radimo

VIZIJA

Naš tim čini visokoprofiliran kadar, eminentni stručnjaci u svojim oblastima. Vama na raspolaganju su i 2 laboratorije koje vode magistra laboratorijske tehnologije sa svojim timom, ljekar specijalista mikrobiologije i parazitologije sa svojim timom, te genetičar sa svojim timom.

Više

Ukratko o NAMA

Poliklinika BIOHEM je novost na našem tržištu. Koncipirana je tako da zadovolji dostupačnost, zahvaljujući svojim punktovima. Radimo po svim pravilima Dobre prakse i tu smo da udovoljimo svim Vašim zdravstvenim potrebama, od prevencije do liječenja. Prateći potrebe stanovništva, kao i mogućnosti, učinili smo naše usluge pristupačnim.

Naš tim čini visokoprofiliran kadar, eminentni stručnjaci u svojim oblastima. Vama na raspolaganju su i 2 laboratorije koje vode magistra laboratorijske tehnologije sa svojim timom, ljekar specijalista mikrobiologije i parazitologije sa svojim timom, te genetičar sa svojim timom. U našim laboratorijama možete uraditi svu laboratorijsku dijagnostiku, koju stalno proširujemo prateći najnovija dostignuća u ovoj oblasti.

Zakažite sastanak

Koristeći se formom ispod, zakažite sastanak. Molimo ispunite sva polja ispravno!

image

Zanimljivi brojevi

Neki od statističkih pokazatelja naše ustanove.

32
Godina Iskustva
600+
Analiza
600
Vrsta Analiza
10
Zaposlenih

Poslednje Novosti / Akcije

Privatni labaratorij i poliklinika „BIOHEM“.